dimarts, 24 de novembre del 2009

JAIPUR

Namaste una altra vegada.
Ha passat el dia de les eleccions i Jaipur ha tornat a la seva activitat normal. Resultats? Doncs encara no hi ha els resultats del recompte, i suposo que trigaran mes d'un dia. L'unic que he pogut llegir al diari es que la participacio a Jaipur ha estat d'un 51%, bastant per sota de la participacio registrada a les altres ciutats del Rajastan on tambe s'han celebrat eleccions a les alcaldies. Es veu que la gent esta molt decebuda dels dos principals partits, pero tampoc tenen confianca en els altres partits minoritaris. Diuen que tots prometen el mateix i mai no compleixen amb el que diuen. Us sona? A mi si, i molt. Sembla que la politica provoca els mateixos sentiments de desconfianca i rebuig aqui que a casa nostra, i que els politics tenen un comportament similar arreu.
Aixi que sera millor deixar aquest tema. Aixi que avui si que s'haurien pogut veure cosetes. Pero com que tampoc no teniem massa temps perque despres de dinar haviem d'agafar el tren cap a Agra, ens hem hagut de conformar anant a veure el Jantar Mantar i el Hawa Mahal.
Al Jantar Mantar es un observatori astronomic on tambe hi ha el rellotge solar mes gran del mon. Tot el recinte te un munt de coses interessants si saps de que va, pero dificils d'entendre si no hi estas familiaritzat. Del rellotge del que us parlo us en posare fotos dema, i dona l'hora amb una precisio de segons.
El Hawa Mahal o Palau dels Vents es l'edifici mes emblematic de la ciutat i tambe us en parlare dema.
I per que? Perque aqui ja es quasi mitjanit i tinc son i estic cansada, i dema ens hem de llevar a quarts de sis de la matinada per veure sortir el sol al Taj Mahal.
Espero que dema sigui un gran dia...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada