dimecres, 3 de novembre del 2010

ALAMUT

Salam.
Avui ha tocat matinar. Hem anat a visitar el Castell d'Alamut, potser el castell més emblemàtic dels anomenats Castells dels Assassins. De les ruïnes no en queda gaire però s'ho estan currant. Està tot en obres i en procés de restauració. Per arribar són cinc hores de cotxe, 3 d'elles per les muntanyes d'Alborz, una carretera de curves i sempre amunt amunt. Ha estat una mica llàstima l'excursió perquè el dia no ha acompanyat. El castell s'alça sobre una roca escarpada des d'on hi ha unes vistes espectaculars a les valls. Això ho suposem perquè hi havia una boira tant densa que no es veia més enllà dels nostres nassos. Per això deia que ha estat una llàstima. Hauria estat un dia perfecte per fer fotos i penjar-ne unes quantes aquí, però realment n'hem fet poquetes i no gaire espectaculars. Demà a veure si us en posem unes quantes.

Ara mateix estem asseguts a la recepció del Firouzeh, un hotelet molt recomanat per la Lonely Planet ( com no ), fent el blog. I està aquí un noi de Cuenca, que viatja sol i ens està explicant les seves aventures per Iran. Una passada de viatge que va començar a la Xina, va continuar per Cambodja i Malasia, Qatar i ara s'està pensant si quan acabi amb Iran se'n va a Irak o no. I ara s'està animant i ja comença a explicar-nos altres viatges que ha fet amb anterioritat.

Demà a les 3 de la tarda agafem un tren cap a Ahwaz. Unes 15 hores de trajecte. Arribarem allà a primera hora per fer les visites del zigurat de Choga Zanbil, Shush i Shushtar. Abans de marxar, demà al matí us posarem alguna foto d'aquests dos dies.

Una abraçada a tots.


1 comentari:

  1. EIIIIIIIIIIIIII CUNYAAA!!!!!
    QUE BÉ VEURE AQUI ELS TEUS COMENTARIS, ESCRIVINT TANT TRANQUIL-LAMENT COM SI ENCARA ESTIGUÉSSIU PER ST. GENIS.
    M´ALEGRO DE QUE JA HAGUEU ARRIVAT, I QUE ESTIGUEU BÉ....
    ÉS FANTASTIC QUE FINALMENT SE T´HAGI CONCEDIT UNA MICA MÉS DE LLIBERTAT...!!!! UAUUU PODRAS ENSENYAR EL CERRELL, QUE ATREVIDA!!....ÉS UNA BONA NOTÍCIA QUE SÓN VACANCES CULLONS, TAMPOC ES QÜESTIÓ D´ANAR A PATIR!!!!
    ESPERARE NOTÍCIES VOSTRES AMB ESPECTACIÓ, I FOTOS SOBRETOT!!!
    BÉ, ELS QUE ENS HEM QUEDAT AQUI CURRANT US SALUDEN, UN PETO MOLT GRAN!!!!!!!!!!

    ResponElimina