divendres, 1 d’abril del 2011

SIRIA!! SIRIA??

Abans de començar la temporada necessito fer una escapada per agafar forces. Decidir on anar és difícil, però tenir en compte els dies dels que disposem i el pressupost ajuda a descartar el que no podem fer, per exemple una volta al món ( eh, Esther i Joan, això va per vosaltres ). Així que després de reduir-ho a tres o quatre opcions, va sortir Siria. Sabia com estava el món àrab des de gener, però després d'estar mirant, semblava que a Siria tot estava tranquil. Així que enviem els passaports cap a l'ambaixada Siria de Madrid per obtenir els visats. Aquesta és la part de: Siria!!!

I oh, aquella mateixa nit ens sorprenen les notícies amb manifestacions d'opositors al règim i el primer mort. Merda. Esperem que no vagi a més. Però no. S'ha anat complicant i ja portem unes dues setmanes de mobilitzacions, i repressió i tot el que s'ha pogut veure i llegir als medis. No pinta bé per un viatge. Aquesta és la part de: Siria???

Així que portem dues setmanes de si? no? El pla de viatge és flexible, si no podem entrar a Siria ens quedem a Turquia. El nostre vol és fins a Istambul, i des d'allà agafem un vol intern fins a Gaziantep, prop de la frontera síria, per creuar la frontera per terra. I en aquestes estem. Marxem diumenge  ( demà passat ) i encara no sé on anirem ni què farem.

I ahir ens van arribar els passaports amb el visat. Després d'això quasi que ens hem decidit per entrar-hi a veure què passa. He pogut llegir els comentaris de gent que ara mateix està viatjant per Síria i diuen que cap problema, que tot tranquil. Es díficil decidir i jutjar des d'aquí. Crec que avui serà el dia clau. Abans d'ahir el president siri va anunciar reformes, però qui sap quines seran aquestes reformes ni si podrà satisfer els opositors. I avui és divendres, per això dic que probablement avui serà el dia clau. Es convocaran més manifestacions a la sortida de les mesquites avui? Estem a l'espera dels esdeveniments, però la veritat és que tinc moltes ganes de poder anar-hi.

Siria!! Siria?? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada